BRIT Awards 2019: Dua Lipa 'branded diva nadat ze zichzelf opsloot in kleedkamer'

Nieuws Over Beroemdheden

Uw Horoscoop Voor Morgen

Dua Lipa werd naar verluidt bestempeld als diva vanwege haar backstage-gedrag tijdens de BRIT Awards van dit jaar.



De zangeres, die samen met Calvin Harris de Best British Single-gong pakte voor hun nummer One Kiss, zou mensen backstage bij de blitse ceremonie hebben vermeden.



Bronnen beweren dat de ster, 23, boos was omdat ze een kleedkamer zo dicht bij de actie backstage in de O2 Arena in Londen kreeg.



En ze zeggen dat ze zo graag met andere mensen wilde vermijden dat ze de naam van haar deur scheurde, zodat niemand zou weten wie er aan de andere kant was.

Dua was een winnaar bij de awards (Afbeelding: Dave Benett/Getty Images)

De insider vertelde De zon : 'De kleedkamer van Dua was pal naast de backstage beauty spa, waardoor er voor de show veel mensen langs kwamen om zich te laten verwennen.



'Maar ze maakte duidelijk dat ze er niet wilde zijn nadat andere gasten binnenkwamen om gedag te zeggen en haar veel succes te wensen.

'Uiteindelijk sloeg ze de deur dicht en scheurde haar naam eraf, zodat niemand zou merken dat ze er was - mensen zeiden dat ze overkwam als een echte diva.'



Dua en Calvin Harris

Haar collega-winnaar Calvin, die ook werd uitgeroepen tot Beste Britse Producer, zou precies het tegenovergestelde zijn geweest door voorbijgangers in zijn kleedkamer te verwelkomen om te proosten op zijn succes met champagne.

NEWSAM Online heeft contact opgenomen met de vertegenwoordigers van Dua voor commentaar.