Busreisvakanties in 2017: hoe u een voordelig uitje kunt boeken naar bestemmingen in het VK en Europa?

Reizen

Uw Horoscoop Voor Morgen

Dit artikel bevat gelieerde links, we kunnen een commissie ontvangen over alle verkopen die we hiermee genereren. Leer meer



nadia celebs gaan daten

Lang geleden zijn de dagen dat busvakanties beelden opriepen van eindeloze uren ongemakkelijk zitten voordat je een gehaaste middag doorbracht met het proberen om de bezienswaardigheden op je bestemming naar keuze te zien.



Tegenwoordig zijn touringcars hi-tech, hoogwaardige voertuigen met luxe stoelen, vriendelijke medewerkers en voorzieningen, waaronder kopjes thee om van te nippen terwijl je tijdens het rijden geniet van het prachtige landschap.



Oh, en veel touringcars bieden ook tabletvriendelijke oplaadpunten voor het geval je een paar uur weg wilt kijken naar een film of je favoriete tv-serie wilt inhalen (Channel 4's Coach Trip anyone?).

Miljoenen Britten genieten elk jaar van busreizen en vakanties, dus waarom zou u niet met hen meegaan en kijken wat u mist?

Hier is een overzicht van het aanbod voor het seizoen 2017, inclusief de beste deals...



1. Scharen

zat reistoeslag

Shearings biedt busreizen aan door het VK en Europa, met een breed scala aan zowel halfpension als all-inclusive reizen.



Als u op zoek bent naar geweldige aanbiedingen voor Europese vakanties, hebben ze een speciale aanbiedingenpagina hier waar je last-minute koopjes kunt doen.

Ze hebben bijvoorbeeld momenteel een aanbieding op hun 10-daagse tour van het Gardameer, Venetië en Verona voor slechts £ 699 p.p. - dat is een besparing van £ 170 p.p.!

Als een staycation op de kaart staat, dan wil je bekijk hun pagina met VK-deals die ook een groot aantal kust- en kustvakanties omvat.

U kunt bijvoorbeeld tot £ 95 pp besparen op een vakantie in Eastbourne, met prijzen vanaf £ 398pp , of als je Bournemouth wilt verkennen, ben je misschien geïnteresseerd in hun 8-daagse tour van Bournemouth en het Isle of Wight met prijzen vanaf £ 408pp .

Als u op zoek bent naar een all-inclusive vakantie, hoeft u niet veel geld te besteden aan een schitterende vakantie.

Shearings heeft een groot aantal serieus glamoureuze locaties in de aanbieding, waaronder A-lister-favoriet Comomeer, waar u een 10-daagse vakantie kunt boeken vanaf slechts £ 644 pp , of een reis naar Barcelona en de kust van Catalonië vanaf slechts £ 610pp .

Wil je een extra vleugje luxe? Probeer een van hun? Grand Tourer bussen met extra's waaronder extra beenruimte...

Lees verder

Britse vakantie-ideeën
Betaalbare Britse bestemmingen Beste Britse vakantieparken Beste zandstranden in het VK Beste wandelvakantiebestemmingen

2. David Urquhart

David Urquhart biedt tours met een klein verschil, zoals de populaire 3-daagse Emmerdale Tour vanaf £ 135 pp waarin vakantiegangers de prachtige Yorkshire Dales verkennen, waaronder het beroemde Harewood Estate dat vroeger dienst deed als filmlocatie voor de populaire soap.

Terwijl je in de voetsporen treedt van je favoriete personages, zullen de gidsen geheimen, verhalen en fascinerende feiten over het maken van de show delen, met stops langs bekende plekken zoals Bob's Café, The Woolpack en de Village Church.

Er worden ook enkele schitterende vakanties aan zee in het VK aangeboden, waaronder een verblijf van twee nachten in Eastbourne.

Met prijzen vanaf £109pp , worden gasten getrakteerd op een diner, bed & breakfast, een excursie aan boord van de British Airways i360 in Brighton en volop entertainment.

Brendan uit het populaire tv-programma Coach Trip (Afbeelding: kanaal 5)

3. Titan-reizen

Als u op zoek bent naar een luxe bustour, dan zou Titan Travel op uw radar moeten staan. Naast Europese bestemmingen bieden ze roadtrips aan in spannende langeafstandshotspots.

U kunt bijvoorbeeld besteden 16 dagen Californië en het Gouden Westen verkennen, inclusief Las Vegas - en u kunt tot £ 100 pp besparen als u boekt voor 2018. De prijs is een beetje hoger dan de meeste busvakanties vanwege de langeafstandsbestemming, vanaf £ 2.399 pp, maar dit is inclusief uw accommodatie en vluchten.

Ondertussen zullen natuurliefhebbers de Ontzagwekkende nationale parken tour in Noord-Amerika, met stops te midden van de adembenemende landschappen van Arizona en Utah, Wyoming en South Dakota. Prijzen beginnen vanaf £ 2.999 pp en zijn inclusief je accommodatie, vlucht en al je maaltijden .

4. Leger

Een Leger Luxuria touringcar

Met een groot aantal routes door het VK en Europa, evenals honderden verbindingspunten in Engeland, Schotland en Wales, Leger Feestdagen blijft een vaste favoriet bij fans van busvakanties.

Ze hebben de inzet aanzienlijk verhoogd als het gaat om comfort met hun Luxuria-touringcars met stoelen in fauteuilstijl, persoonlijke touchscreen-tv's, evenals stopcontacten en USB-punten voor elke stoel, zodat vakantiegangers ervoor kunnen zorgen dat hun gadgets worden opgeladen.

DISNEYLAND PARIJS

Als uw kinderen er altijd al van gedroomd hebben om Mickey Mouse te zien, maar de reiskosten u ervan hebben weerhouden om naar het magische koninkrijk te reizen, dan kan een bus de oplossing zijn!

De reis vanuit Calais duurt 3,5 uur (exclusief de 90 minuten met de veerboot of 35 minuten in de Eurotunnel), maar het is zet je af voor de deur van het door jou gekozen Disney-hotel .

Om je budget nog wat verder op te rekken, kun je ook onze Disneyland Parijs-dealspagina bekijken, waar we de beste deals voor goedkope tickets en vakanties delen.

Schermtijd: Een Leger Luxuria-interieur

FRANKRIJK

Leger biedt een indrukwekkend scala aan tours in Frankrijk, of je nu na een stedentrip bent of het beroemde pittoreske platteland van het land wilt verkennen.

U kunt bijvoorbeeld besteden 4 dagen Parijs verkennen vanaf slechts £ 269pp , inclusief een boottocht over de Seine om van het uitzicht te genieten, en zelfs een excursie naar het adembenemende Palais de Versailles.

De lichtstad al gezien? Dan wilt u misschien enkele van de mooiste regio's van het land gaan verkennen - u kunt bijvoorbeeld breng een week door in Bretagne vanaf £ 679pp , met een rondleiding door de charmante dorpjes van het gebied, evenals de mogelijkheid om die wereldberoemde keuken te proeven in lokale restaurants.

Lees verder

Europese stadsgidsen
Amsterdam, Nederland Lissabon, Portugal Edinburgh, Schotland Berlijn, Duitsland

ITALIË

Als je er altijd al van gedroomd hebt om de grootste steden van Italië, waaronder Venetië, Rome en Pisa, te zien en de pittoreske regio's Sorrento of het Gardameer te verkennen, dan is de Prentenboek Italië tour is zeker interessant.

Deze 12-daagse tour omvat een groot aantal haltes langs de belangrijkste bezienswaardigheden, inclusief accommodatie, ontbijt en diner. Prijzen beginnen vanaf £ 799pp .

Zie Ook: