OnePlus 5G komt volgend jaar op EE en belooft GEWELDIGE prestaties

Technologie

Uw Horoscoop Voor Morgen

EE is bezig geweest met OnePlus het verschijnt en de mobiele operator zal de eerste ter wereld zijn die de nieuwe OnePlus 5G-handset verkoopt wanneer deze in 2019 wordt gelanceerd.



De samenwerking tussen de twee bedrijven moet, als alles volgens plan verloopt, de beste 5G-verbonden ervaring opleveren voor klanten in het VK.



De twee bedrijven werken nauw samen met een R&D-partnerschap om ervoor te zorgen dat zowel de consumentenhardware in OnePlus-telefoons als het EE-netwerk goed samenwerken.



De OnePlus maakt optimaal gebruik van het 5G-netwerk van EE

De OnePlus maakt optimaal gebruik van het 5G-netwerk van EE (Afbeelding: Ian Morris)

OnePlus werkt al een tijdje aan 5G, zo beweert het. In een verklaring zei Pete Lau, CEO van OnePlus: 'Onze gebruikers staan ​​altijd te popelen om nieuwe dingen te proberen en ze zijn nu klaar om de volgende generatie connectiviteit en snelheid te ervaren. Als reactie daarop heeft OnePlus sinds 2016 inspanningen geleverd in 5G-onderzoek. Vandaag staan ​​we klaar om de dageraad van 5G te omarmen'

Geruchten suggereren dat de OnePlus 5G ongeveer $ 100 zal toevoegen aan de prijs van de OnePlus 6T, die momenteel wordt verkocht voor ongeveer $ 549.



Marc Allera, CEO van BT's Consumer-divisie, zei: EE en OnePlus hebben een gedeelde visie: onze klanten de best mogelijke verbonden ervaring bieden. We werken samen aan geavanceerde technologie om dat te leveren, en we leiden de wereld op de reis naar 5G.

Video ladenVideo niet beschikbaarKlik om te spelen Tik om te spelen De video wordt binnenkort automatisch afgespeeld8AnnulerenNu afspelen

Hoewel EE geen andere apparaten heeft bevestigd, is het waarschijnlijk dat een versie van de Samsung Galaxy S10 zal worden verkocht op het nieuwe 5G-netwerk, samen met een Huawei-model. Dat zou volgend jaar drie spannende handsets kunnen betekenen.



EE zal 5G lanceren in 16 steden op belangrijke locaties met een groot aantal gebruikers op het 4G-netwerk. Londen, Carfidd, Edinburgh, Belfast, Birmingham en Manchester zullen de eerste plaatsen zijn om 5G te zien.

De dekking zal echter niet universeel zijn, aangezien het EE een tijdje zal duren om het netwerk op te bouwen. 5G-upgrades betekenen echter ook snellere 4G, dus gebruikers in die gebieden kunnen enkele voordelen zien, zelfs als ze niet op het nieuwe systeem zitten.

5G
Meest gelezen
niet missen

Zie Ook: