Verbijsterend aantal volwassenen geeft toe dat ze graag seks zouden hebben met een robot, volgens recente peiling

Technologie

Uw Horoscoop Voor Morgen

Maar liefst 21% (1 op de 5) Britten hebben toegegeven dat ze graag seks zouden hebben met een robot, volgens de resultaten van een onderzoek dat deze week is gepubliceerd.



Ondertussen zou een derde van de Britse volwassenen op date gaan met een robot als ze de kans hadden.



Bevindingen van een onderzoek onder 2.816 seksueel actieve Britten van 18 jaar of ouder suggereren dat velen van ons vertrouwd raken met het idee van robotgezelschap.



Aanvankelijk werd aan alle respondenten gevraagd of ze de ontwikkeling van A.I (kunstmatige intelligentie) om te reageren en menselijke interactie na te bootsen, positief of negatief vonden; 51% zei dat ze het een positieve zaak vonden.

Video ladenVideo niet beschikbaarKlik om te spelen Tik om te spelen De video wordt binnenkort automatisch afgespeeld8AnnulerenNu afspelen

Ze werden vervolgens gevraagd door het team op VoucherCodesPro , die het onderzoek uitvoerden, welke activiteiten ze dan zouden uitvoeren met een cyborg.

Intelligente sekspoppen

Levende pop: er zijn al intelligente sekspoppen onthuld die technologie gebruiken om de illusie van gevoel te creëren



De top vijf van antwoorden was als volgt:

  1. Maak ze schoon/kook - 45%
  2. Een gesprek voeren - 41%
  3. Laat ze mijn werk doen - 38%
  4. Heb seks met ze - 21%
  5. Sporten - 12%

In het verlengde hiervan vroegen onderzoekers aan de deelnemers (zowel mannen als vrouwen) die zeiden dat ze seks zouden hebben met een robot waarom ze dat zouden doen.



nadia sawalha eerste echtgenoot dood

Maar liefst 72% zei dat ze ervan uitgingen dat robots 'er heel goed in zouden zijn', terwijl de resterende 28% zei dat ze gewoon zouden willen kunnen zeggen dat ze het eens hadden geprobeerd.

Dr. Helen Driscoll, een toonaangevende autoriteit op het gebied van de psychologie van seks en relaties, zei dat 'sex tech' al in een snel tempo vorderde.

Romantiek en robots

Driscoll, van de Universiteit van Sunderland, zegt dat robotachtige, interactieve, bewegingsgevoelige technologie de komende jaren waarschijnlijk steeds belangrijker zal worden in de seksindustrie.

'We zijn geneigd om over zaken als virtual reality en robotseks te denken binnen de context van de huidige normen.

Video ladenVideo niet beschikbaarKlik om te spelen Tik om te spelen De video wordt binnenkort automatisch afgespeeld8AnnulerenNu afspelen

'Maar als we terugdenken aan de sociale normen over seks die nog maar 100 jaar geleden bestonden, is het duidelijk dat ze snel en ingrijpend zijn veranderd.'

poll laden

Zou je een seksrobot gebruiken?

1000+ STEMMEN TOT NOG STEEDS

Ja, en ik ben een manJa, en ik ben een vrouwNee, het is raarMeest gelezen
niet missen

Zie Ook: