eBay UK: 3 geheimen van de superslimme bieders die altijd lijken te winnen

Ebay

Uw Horoscoop Voor Morgen

Hamer

Gaan, gaan, gaan(Afbeelding: Getty)



Dit artikel bevat gelieerde links, we kunnen een commissie ontvangen over alle verkopen die we hiermee genereren. Leer meer



Als je iets ziet dat je leuk vindt op eBay, doe je een bod en hoop je dat je het krijgt. Rechts?



Fout - als je een van de obsessieve eBay-bieders bent. Deze supershoppers doen buitengewoon veel moeite om het gewenste product binnen te halen en het winnende bod uit te brengen.

Gelukkig delen sommigen hun tips ook online. Dus dit is wat ze zeggen:

1. Watersnip

Scherpschutter (foto: MOD/SM)

Ik weet nog steeds niet zeker of dit de beste manier is om een ​​slaapbank te kopen



Voordat je je geweer laadt, moet 'sniping'; is ook een eBay-term voor bieders die op het laatste moment inspringen. Het is controversieel, maar gebruiker emall4antiques stelt dat het ook de enige intelligente manier is om online te bieden:

Als u een spelletje poker zou spelen, zou u dan uw tegenstanders uw hand laten zien en op elke beweging anticiperen?



Als uw antwoord 'Ja' is, bent u de persoon die onmiddellijk in de biedstrijd springt en biedt op een item dat voor u interessant is. Door dit te doen, laat je je hand zien zodat iedereen het kan zien. Niet erg helder.

U kunt meer lezen over hier snipen .

2. Open twee browservensters

Vrouw met creditcard en laptop

Wacht, wacht, wacht... POUNCE (Afbeelding: Getty Images/zekering)

eBay-gebruiker easybreaze heeft een aantal handige tips, inclusief het vermijden van ronde getallen wanneer u uw bod uitbrengt en wachten tot de laatste 10 seconden.

De gebruiker raadt dan aan om twee browservensters te openen. U blijft er een vernieuwen om de status van het bod te controleren. Aan de andere kant maak je je klaar om je laatste bod uit te brengen:

Wacht ... wacht ... wacht ... klaar om toe te slaan wanneer het onder de 10 seconden komt en druk op BEVESTIGEN !! En ik garandeer je bijna dat de veiling van jou zal zijn. Ik heb de methode vele, vele malen gebruikt en ELKE keer gewonnen.

Lees verder

eBay-verkoperstips
Hoe te verkopen op ebay Oplichting van eBay-kopers eBay-deals en vouchercodes 3 geheimen van superslimme bieders

3. Bied laag op alles

eBay-gebruiker vintage248 heeft een goed overzicht van biedertactieken, inclusief waarom sommigen heel vroeg bieden .

Maar als je alleen maar een koopje wilt vinden, is deze tactiek misschien iets voor jou:

Is het je ooit opgevallen dat in 'voltooide lijsten' zoekopdrachten, dat een koper vaak een item voor een prikkie heeft gewonnen?

wat is een regenboogbaby?

'Ondanks de noodzaak om de verzendkosten voor elk item te controleren, kun je vaak een koopje doen door een laag bod uit te brengen op verschillende vergelijkbare items, in de hoop dat je minstens één keer succesvol zult zijn.

Heb je geen tijd om je bezig te houden met bieden? Hier zijn enkele eenvoudige manieren om te bieden:

Laptop Computer

Nu genieten van het mooie weer (Afbeelding: Getty)

1. Automatisch bieden

U kunt uw bod zo instellen dat het laag begint, maar automatisch wordt verhoogd als anderen ook bieden. Jij vertel eBay het maximum dat je aan het begin betaalt , dus er zijn geen onaangename verrassingen.

2. Watersnip automatisch

Als je geen zin hebt om naar het rad des doods te staren terwijl je pagina wordt vernieuwd, kun je nog steeds snipen met een online tool. Gratis snipertools voor eBay UK omvatten: Goofbid en VeilingStealer .

3. Koop het nu

Verkopers kunnen bieden: een 'koop het nu'-optie met een vaste prijs. Als je denkt een goede deal te hebben gevonden, kun je jezelf het gedoe besparen door het gewoon te bestellen zoals in elke andere online winkel.

Zie Ook: